FAQS Mengenai Produk

Berapakah kos pengkompaunan komposit?

Penghiasan kami sangat popular kerana harga kami sangat rendah dan kompetitif. Harga yang tepat bergantung kepada jenis dan panjang papan yang anda cari untuk memesan - harga untuk semua produk kami yang anda boleh bersembang dengan dalam talian.

Adakah pengikat komposit mempunyai jaminan?

Ya, kami percaya produk kami adalah standard yang tinggi dan menyokong jaminan keselamatan anda. Papan Hollow dan Pepejal Grade mempunyai jaminan selama 10 tahun dengan syarat ia telah dipasang mengikuti garis panduan pemasangan kami. Untuk ketahui lebih terperinci, pls hubungi kami.

Berapakah kos penghantaran dan berapa lama masa yang diambil untuk mendapatkannya?

Bergantung pada kuantiti yang berlainan, kami memerlukan masa 15 ~ 40 hari untuk pengeluaran. Kemudian masa penghantaran laut juga akan mengambil masa kira-kira 30 ~ 45 hari. Maklumat lanjut mengenai perkhidmatan Pengiriman kami boleh didapati di sini.

Apakah yang dilakukan oleh WARC Forestar dan lain-lain yang diperbuat daripada?

Bahan mentah WPC Forestar dan lain-lain: 60% buluh buluh, 28% HDPE, 12% tambahan. Ia disalut bersama dengan lapisan atas polyethylene untuk prestasi ultra rendah penyelenggaraan. Kami juga boleh menyesuaikan formula bahan mentah mengikut permintaan anda.

Adakah papan decking boleh diterbalikkan?

Kami menasihatkan papan supaya dibentangkan di bahagian alur kecil. Anda mungkin ingin meletakkannya dengan cara yang berbeza, anda mungkin mengalami peningkatan slippage dan warna apabila meletakkan papan secara berbeza, dan ini dilakukan mengikut budi bicara anda.

Melakukan dek WPC dan produk yang lain pudar?

WPC dek dan lain-lain akan meringankan masa ke nada yang indah, lapuk dalam keluarga warna yang sama. Peralihan nada warna ini bergantung kepada pendedahan kepada cahaya matahari dan faktor persekitaran yang lain. Proses pelapukan bermula pada pemasangan dan umumnya selesai dalam tempoh 60 hingga 90 hari. Berdasarkan penyelidikan ujian bebas, ia telah ditentukan bahawa dek WPC dan lain-lain akan mengalami hampir tidak pudar kerana ia bersama-diekstrusi dengan shell luar tahan lama.

Bolehkah saya meminda / menambah pesanan saya selepas saya meletakkannya?

Ya, anda boleh ambil perhatian, ini boleh melambatkan proses Penghantaran. Anggaran penghantaran adalah dari tarikh pesanan / pindaan terkini.