Kami menawarkan Sampel percuma kepada pelanggan di seluruh dunia, dan pelanggan berkongsi kos ekspres antarabangsa dengan kami. Secara umum, kami menghantar sampel oleh DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMEX, dll ...., masa penghantaran akan berlangsung sekitar 3 ~ 5 hari ke negara dan daerah yang berlainan.Read More

Sebagai ejen kami, anda akan menikmati:
1. Meningkatkan reputasi jenama anda dan jumlah jualan dengan produk berkualiti tinggi.
2. Sendiri pelanggan setia dengan perkhidmatan dan harga terbaik....Read More

*Samples Penghantaran:
Kami menawarkan Sampel percuma kepada pelanggan di seluruh dunia, dan pelanggan berkongsi kos ekspres antarabangsa dengan kami. Secara umum, kami menghantar sampel oleh DHL, FEDEX, UPS, TNT, ARAMEX, dll ...., masa penghantaran akan berlangsung sekitar 3 ~ 5 hari ke negara dan daerah yang berlainan.

*Goods Penghantaran:
Semua barangan kami disesuaikan mengikut keperluan pelanggan yang berbeza seperti warna, panjang, saiz, dan sebagainya ...., oleh itu kami tidak memegang stok dan kami memerlukan masa pengeluaran.

Bergantung pada kuantiti yang berlainan, kami memerlukan masa 15 ~ 40 hari untuk pengeluaran. Kemudian masa penghantaran laut juga akan mengambil masa kira-kira 30 ~ 45 hari.

Jika anda berada di Eropah / Amerika Utara / Timur Tengah, jumlah masa utama dari anda membayar deposit sehingga anda menerima barang harus sekitar 60 hari.

Jika anda berada di Asia, jumlah masa yang diimport dari anda membayar deposit sehingga anda menerima barang harus sekitar 35 hari.

Jika anda berada di Afrika, jumlah masa utama dari anda membayar deposit sehingga anda menerima barang harus sekitar 70 hari.

Kaedah penghantaran utama kami adalah perkapalan laut.
Ejen perkapalan kami bekerjasama dengan semua syarikat perkapalan yang besar di dunia, jadi kami mampu menghantar barang ke mana-mana pelabuhan di dunia.
Kami biasanya menghantar barang ke pelabuhan laut utama di kawasan pelanggan, maka agen tempatan pelanggan akan mengambil barang di pelabuhan.