About SevenTrust

SevenTrust Industry Co., Ltd, yang diasaskan pada tahun 2008, adalah perusahaan hi-tech yang mengkhususkan diri dalam R & D, jualan, dan perkhidmatan bahan WPC. Memperkenalkan teknologi teras antarabangsa, dan dengan peningkatan resipi bahan mentah dan teknologi pengeluaran, ia telah membentuk sistem struktur produk pelbagai jenis produk yang serius.

Syarikat kami memberi tumpuan kepada pengurusan kualiti produk, melengkapkan kesedaran perlindungan alam sekitar, dan ia adalah antara syarikat-syarikat pertama dalam industri ini yang disahkan dengan sistem pengurusan kualiti ISO9001, sistem pengurusan alam sekitar ISO14001 dan pensijilan CE Eropah.

Contact Us

Who We Are ?

Sebagai pemimpin dalam industri WPC China, Seven Trust menjual produk WPCnya kepada lebih dari 100 negara dan kawasan di dunia, seperti Amerika, Britain, Rusia, Afrika Selatan, Thailand, India, Jerman, Sepanyol, Finlandia, Australia dan sebagainya. memenangi pujian yang baik daripada pelanggan. Di samping membantu para pelanggannya untuk mencapai manfaat maksimum, Tujuh Amanah Kumpulan yang inovatif dan cemerlang juga bertekad untuk menjadi pengasas dan pengeluar produk bangunan yang mesra alam dan penjimatan tenaga di China dengan produknya yang cemerlang, teknologi profesional dan perkhidmatan yang ikhlas.

Menyediakan produk dan perkhidmatan kelas pertama untuk industri bahan binaan mesra alam di China dan dunia.
Memajukan dan mengejar kecemerlangan secara aktif untuk menjadikan Shanghai SevenTrust Company sebuah syarikat terkemuka dalam industri.
Mewujudkan keuntungan untuk para pemegang saham, Mewujudkan nilai untuk pelanggan, Mewujudkan peluang untuk kakitangan, dan Mewujudkan kekayaan untuk masyarakat.
Berorientasikan manusia dan menang-menang; Bakat memajukan pembangunan perusahaan, sedangkan perusahaan menanam tenaga yang berkelayakan.
Tatalaku kod kami terletak pada komen pelanggan.

Seven Trust

  • ENTERPRISE VISION
  • ENTERPRISE SPIRIT
  • ENTERPRISE TENET
  • TALENT CONCEPT
  • OPERATING PRINCIPLE

Our Company